lørdag den 16. februar 2008

Bibliotekar i børnehøjde

Har flyttet kontoret til Kolding. Arbejder nu som vikar i børneafdelingen i det nye Hovedbibliotek.

Det er svært at få armene ned. Her er masser af plads til brugerne, tid til at vejlede og masser af sollys, som kommer ind overalt i denne fantastiske bygning.

Biblioteket stod klar i 2005.

Få mere at vide om det fysiske biblioteksbyggeri og forandringsparatheden hos både borgere og medarbejdere i "FYSISK BIBLIOTEKSBYGGERI
I DISKURSIV KONTEKST"
-
et speciale på Kandidatuddannelsen, Danmarks Biblioteksskole, forår 2006. Af: Kent Gottschalk Hansen & Tine Rugaard Møller

Billedet er fra ovennævnte speciale og viser børneafdelingens x-rum på Kolding Hovedbibliotek. Her er både computere og spil for små og større børn og samtidig plads til at lege og udfolde sig.

4 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Det ser spændende ud og lyder som et godt bibliotek.....måske man skulle tage derind og kigge, hvis man alligevel er i kolding....kigger tit biblioteker, hvis jeg er i udlandet...synes det er spændende....

Mcklemens sagde ...

Hej Anita,

Kolding bibliotek er bestemt et besøg værd på mange måder. Selve bygningen er en skøn ting at bevæge sig rundt i og så er der beregnet masser af plads til brugerne og til lyset, der kommer ind fra alle sider. Kort og godt et hus, man bliver glad af at være i!

Christina Andersen sagde ...

Hvis du ser ham knægten til højre i billedet, kan du så ikke få ham til at sidde ordentligt ved computeren? Jeg får ondt i ryggen bare af at kigge på ham.
Tillykke med job!

Lotte Klemens Thomhave sagde ...

Hejsa,

Der er noget uroligt over det hoved og klart det må blive det af at bo i landet fyldt med citroner. YES, Tak, jeg er superglad for mit nye job.