lørdag den 3. november 2007

De valgte den forkerte i LO

Nederlag til Tine Aurvig-Huggenberger

Æv, æv, æv. Ved formandsvalget i LO fornylig valgte medlemmerne Harald Børsting fremfor Tine Aurvig-Huggenberger. Med bare 17 stemmer. Det er til at tude over. Der er åbenbart stadigvæk masser af gammeldags mandehørm, der florerer mellem LO´s medlemmer. For det er da klart for enhver, hvilke af de to kandidater, der havde den største indsigt og pondus og det rette blik på fremtiden.

Men Tine, hvis du hører mig, så tag kampen op. Stil op til folketinget, udnyt den viden du har om samfundet til at gøre en forskel. Måske kan du lige nå det!

Hvis Paula Larrain kan, kan du også!

NB: Billedet er fra www.aurvig.dk

fredag den 2. november 2007

Vi ses på BOGFORUM

Programmet fra BOGFORUM på gaden
Nu kan du godt begynde at glæde dig. Programmet fra Bogforum er på 'gaden' og det er muligt via nettet at sammensætte sit helt eget unikke program med nogle få klik.

Sammensæt dit eget program ud fra over 800 arrangementer.

Litteratursiden.dk finder du på stand 85. I år sætter vi læseren i centrum og for første gang kan man opleve en af vores virtuelle læseklubber live. Læs mere om Litteratursidens progam.

På Bogforums hjemmeside kan du være med til at stemme på kandidaterne til Danske Banks Litteraturpris. Danmarks største litteraturpris på kr. 300.000 kr.
I år står valget melllem Pia Tafdrup for digtsamlingen 'Tarkovskijs heste,Jens Smærup Sørensen for slægtsromanen 'Mærkedage' eller Carsten Jensens skrønefortælling 'Vi, de druknede'.
Stem på din favorit på Danske Banks egen hjemmeside. Prisen uddeles søndag 18.november i Forum.

Litteratursiden i 3D

Litteratursiden flager udenfor Info Island

Besøg forfattergalleriet, deltag i bogdiskussioner og få guidede ture til andre litteratursteder i den virtuelle verden. Vi eksperimenterer med litteraturformidling i Second Life i november måned. Og du er inviteret.

Læs mere på Litteratursiden.dk - også om hvordan du kan deltage.

Besøg os i Second Life (her skal du have et virtuelt alter ego kaldet for en avatar)

søndag den 28. oktober 2007

Årets 1.julebryg

Kongens Bryghus

'Julemumme' er navnet på juleøllen fra Kongens Bryghus. Det er en friskbrygget ale, krydret med bl.a. vanillie og nelliker og skal være et godt bud på hvilken øl de drak i slutningen af1800-tallet.
Jeg synes, det overraskende var en let øl, som gemte lidt for meget på sin smag af de overdådige krydderier. Lidt Skuffet.
Billedet stammer fra Kongens Bryghus egen hjemmeside og viser ikke julemumme men en taffeløl. Billedet af juleøllen er endnu ikke lagt på hjemmeiden.

Litteratursiden i en anden verden

I november måned er Litteraursiden vært ved Info Island i Second Life. Her kan man opleve et stort interaktivt forfattergalleri, deltage i book talks i de virtuelle læseklubber og møde en række avatarer, hvor danske forfattere står bagved og er parat til at møde deres læsere.

NB: Min nye avatar hedder Thomahawk Blessed. Det er ham du ser på billedet i auditoriet på Info Island.