lørdag den 14. juli 2007

Midt i en Tour-tid


I denne tour-tid befandt min lørdag sig helt og aldeles langs de franske landeveje. Solen skinnede og alting så ud til at være helt perfekt. Bortset fra en enkelt lille lyseblå ting. Min helt er i store vanskeligheder og har bandager om begge knæ og den ene albue. I går græd jeg og ville ikke se løbet mere. Men så...bjergene har en hypnotisk effekt på mig, så jeg hang på. Og min sandten: Alexander Vinokourov kom ind sammen med de andre store favoritter i feltet. Så man har lov at håbe. Hmm..har han faket sin skade?

Billedet af de franske alper er fra Ariels Photostream på flickr


Har ikke fundet nogen danske podcast om touren. Men de er vel også forældede så snart de er lavet. Bedre er det at kunne følge touren live på Tv2 eller via Tv2s website, der løbende opdateres. Fandt et engelsk site 'Podcast Alley', hvor jeg fandt et feed The Tour de France presented by BikeRadar.com. Desværre er lydens hastighed for speedet..

Jeg abonnerer i forvejen på en række både lyd og videopodcast. Bl.a. på radioprogrammerne "Harddisken", "Filmland" og "Mads & Monopolet" med programmet itunes. Jeg har tidligere abonneret på TV2 østjyllands nyheder, fordi min ipod kan vise video. Men gider ikke længere...


Podcast er gode, hvis man har tidspunkter i løbet af ugen, hvor man enten skal køre med tog, gøre rent o.lign. og lige har den ekstra tid. Ellers kan man som opgaven går ud på lytte til dem på sin pc.
Opgave ting 18: Nu abonnerer jeg på "Mads og Monopolet" på min google-reader. Cool! Var ikke klar over at man kunne det! Har faktisk savnet Mads's stemme siden han gik på sommerferie..

søndag den 8. juli 2007

Om at dele dokumenter

Valgte at udforske Google docs and spredsheets. Hurtigt og nemt, når man i forvejen har en google-konto. Det ser meget anvendeligt ud. Prøvede det af på Gitte og Marit og det ser ud til, at vi vil udnytte dele-dokument-funktionen i forbindelse med arbejdet på Litteratursiden.dk.

Wrtite Board var lidt anderledes end Googles onlineværktøj, mindede mest om en opslagstavle, hvor man kunne skrive korte beskeder til andre, der så kunne ændre i dem. Hmm...indkøbslister m.m.

Knap så wiki med pbwiki

Har oprettet en PBwiki om madopskrifter, der indeholder krydderurter. En smart vidensdeleting. Men har på fornemmelsen at behovet skal være større for at udforske det mere. Eller også skal PBwiki simpelthen være lidt hurtigere..

Hvem nedlagde lørdagen?

Lørdagen blev lagt ned. Så eftertrykkeligt, at den lå helt helt stille inde i mit soveværelse med gardinerne trukket ned. Dér lå den så og sundede sig ovenpå fredagens pubcrawl i indre by og klagede over orkesterlarm indefra hovedet. Men alting har en ende...og lørdagen blev vækket til live ved sejr i prologen til Cancellarra fra CSC.