lørdag den 8. september 2007

I ensom majestæt

Gik glip af mødet i Info island i SL i fredags. Havde forlagt mit XXZ#"¤/pasord til SL. Forsøgte at oprette endnu en avatar, men computerne på HB blokerer. Hørte, at der var lidt problemer med at få så mange avatarer til at mødes...

Alligevel ser det let ud. Info Island er tilmed ikke mere end ét klik væk. Sådan kan man fornemme det ved at klikke direkte fra Monicas introduktion til mødet i SL. Jeg benyttede mig af tilbuddet dagen før, for lige at lodde stemningen.

Møder en meget kommunikativ cigarrygende guide. Efter at have udvekslet alt muligt tjit-tjat på engelsk, bliver vi enige om at holde os til modersmålet. Bortset fra at piletasterne sender min avatar ind i vægge og lofter går alt godt. Lige indtil jeg skal 'beame' mig selv op på 1.sal. Så forsvandt mit hår. Meget ærgelig og tilmed pilskaldet stod jeg så og overværede et videoshov med en syngende, megastor og gul and, der plasker rundt i den runde sal i stuen med de røde puder. Her så faktisk ud til at kunne være sjovt, hvis der nu bare var nogle andre.

Her er jeg i så ensom majesæt foran Litteratursidens plakat mens jeg stadigvæk har hår..