tirsdag den 25. december 2007
Det kimer nu til lønfest?
Jingle bells...jingle bells
27.december sender jeg den sidste opgave til Bibliotekskolen og det første job er i hus. Jeg har fået tilbudt en forlængelse af min ansættelse på Litteratursiden.dk med tre måneder med start fra 1.januar. Kontrakten er ikke endeligt forhandlet på plads med hensyn til antallet af timer. Men det bliver med bibliotekarløn i stedet for studieløn.
Min sidste opgave er en undersøgelse af læringsmiljøet på Hovedbiblioteket i Århus i forbindelse med læringsforløbet 23ting og er udarbejdet sammen med Christina Andersen.
mandag den 19. november 2007
Årets bogmesse blev et populært tilløbsstykke og litteratursidens stand var velbesøgt.
Læs artikler om Bogforum 2007 på Litteratursiden.dk om interview med Jens Blendstrup, Kim Leine og Lisbeth Nebelong.
Læs også om læserne, der erobrede scenen og Peter Adolphsens millioner af historier.
Se flere billeder af Litteratursidens stand på flickr
lørdag den 3. november 2007
De valgte den forkerte i LO
Æv, æv, æv. Ved formandsvalget i LO fornylig valgte medlemmerne Harald Børsting fremfor Tine Aurvig-Huggenberger. Med bare 17 stemmer. Det er til at tude over. Der er åbenbart stadigvæk masser af gammeldags mandehørm, der florerer mellem LO´s medlemmer. For det er da klart for enhver, hvilke af de to kandidater, der havde den største indsigt og pondus og det rette blik på fremtiden.
Men Tine, hvis du hører mig, så tag kampen op. Stil op til folketinget, udnyt den viden du har om samfundet til at gøre en forskel. Måske kan du lige nå det!
Hvis Paula Larrain kan, kan du også!
NB: Billedet er fra www.aurvig.dk
fredag den 2. november 2007
Vi ses på BOGFORUM
Sammensæt dit eget program ud fra over 800 arrangementer.
Litteratursiden.dk finder du på stand 85. I år sætter vi læseren i centrum og for første gang kan man opleve en af vores virtuelle læseklubber live. Læs mere om Litteratursidens progam.
På Bogforums hjemmeside kan du være med til at stemme på kandidaterne til Danske Banks Litteraturpris. Danmarks største litteraturpris på kr. 300.000 kr.
I år står valget melllem Pia Tafdrup for digtsamlingen 'Tarkovskijs heste,Jens Smærup Sørensen for slægtsromanen 'Mærkedage' eller Carsten Jensens skrønefortælling 'Vi, de druknede'. Stem på din favorit på Danske Banks egen hjemmeside. Prisen uddeles søndag 18.november i Forum.
Litteratursiden i 3D
Besøg forfattergalleriet, deltag i bogdiskussioner og få guidede ture til andre litteratursteder i den virtuelle verden. Vi eksperimenterer med litteraturformidling i Second Life i november måned. Og du er inviteret.
Læs mere på Litteratursiden.dk - også om hvordan du kan deltage.
Besøg os i Second Life (her skal du have et virtuelt alter ego kaldet for en avatar)
søndag den 28. oktober 2007
Årets 1.julebryg
Litteratursiden i en anden verden
NB: Min nye avatar hedder Thomahawk Blessed. Det er ham du ser på billedet i auditoriet på Info Island.
søndag den 21. oktober 2007
San Francisco i sigte
Klik på billedet og træk lidt lidt i det for at se en duet? Har fået invitation fra René om at tilbringe en del af sommeren 2008 i San Francisco, hvor vi skal fejre hans 40 års fødselsdag.
onsdag den 26. september 2007
Second Life: før og efter
På gensyn med Dorthe Nors
'Hun' er altså Dorthe Nors. Forfatteren til romanen 'Soul', der udkom i 2001. Og som jeg skrev om i artiklen Ind i Litteraturen på Litteratursiden.dk.
På Litteratursidens temadag i Vejle i dag var hun absolut et af højepunkterne i et spækket program. "Forfatter er ikke noget man bliver, det er noget man opdager man er, og bliver ved med at udforske".
Udover at fortælle (meget uhøjtideligt) om sin egen vej til at fortælle historier, fik vi et kig ind i det 'allerhelligste'. Nors læste op af en endnu upubliceret novelle med titlen 'Vinterhaven'. Den var intet mindre end fremragende, ålestramt komponeret, rytmisk forførende og en vidunderlig balance mellem jegfortællerens skrøbelighed og forfatterens skråsikre humor.
Siden 'Soul' har hun udgivet to andre romaner på Samlerens forlag, 'Stormesteren' i 2003 og 'Ann Lie' 2005. Hold øje med den kommende novellesamling, 'Kantslag'.
Læs mere om Dorthe Nors på Litteratursiden
Læs anmeldelsen af Dorthe Nors debutroman fra 2001 på LitteratursidenEller gå ind på Dorthe Nors egen blog..
søndag den 16. september 2007
Et paradis for nørder
Den alternative bogmesse 'Verbale pupiller'(Titlen tyvstjålet fra et digt af Viggo madsen) lignede vældig meget et paradis for nørder - langt væk fra publikum, Bogdage og Bogforum.
lørdag den 8. september 2007
I ensom majestæt
Alligevel ser det let ud. Info Island er tilmed ikke mere end ét klik væk. Sådan kan man fornemme det ved at klikke direkte fra Monicas introduktion til mødet i SL. Jeg benyttede mig af tilbuddet dagen før, for lige at lodde stemningen.
Møder en meget kommunikativ cigarrygende guide. Efter at have udvekslet alt muligt tjit-tjat på engelsk, bliver vi enige om at holde os til modersmålet. Bortset fra at piletasterne sender min avatar ind i vægge og lofter går alt godt. Lige indtil jeg skal 'beame' mig selv op på 1.sal. Så forsvandt mit hår. Meget ærgelig og tilmed pilskaldet stod jeg så og overværede et videoshov med en syngende, megastor og gul and, der plasker rundt i den runde sal i stuen med de røde puder. Her så faktisk ud til at kunne være sjovt, hvis der nu bare var nogle andre.
Her er jeg i så ensom majesæt foran Litteratursidens plakat mens jeg stadigvæk har hår..
tirsdag den 21. august 2007
23 ting for tumlere
23ting, synes jeg, har været en tumleplads og en platform for at 'komme i kontakt med andre' på HB - og samtidig lære om de nye muligheder på internettet. Det sjoveste har været at dele oplevelserne omkring web 2.0. Især med de kollegaer, som man vidste, der læste ens blogindlæg og gensidigt udvekslede kommentarer med. Det var også sjovt at skrive kommentarer til folk, man ikke kendte så godt. Og når man så mødte dem rundt i gangene på biblioteket, i kantinen, på trappen, så kunne man lettere udveksle alt om vind og vejr.
Det har været et fint rum at udforske nyt i, bl.a. fordi man ikke skulle komme frem til ét rigtigt facit. Og det er både meget mærkeligt og meget berigende at se, hvor forskelligt, vi griber det an.
Men jeg savnede et forum at snakke med de andre i. Til trods for kommunikationen på gangene, kantinen og trappen. Hér kunne vi hurtigere have uddelt bandeord og roser ...og evt. udvekslet ideer til, hvordan man holder styr på alle sine brugernavne, pasord m.m.
Jeg er en de heldige, der har haft tid nok. Jeg arbejder 15 timer om ugen på Litteratursidens redaktion og studerer resten af tiden og jeg ofte brugt noget af min lørdag på at lave opgaverne. Jeg har været topmotiveret for at deltage, fordi mit valgfag på Biblioteksskolen i foråret handlede om virtuelle biblioteker og web 2.0 og fordi jeg arbejder på et af netbibliotekerne.
Efter afslutningen på undervisningen, havde jeg bare lyst til at kaste mig over alle de her fantastiske tiltag og undersøge, hvad der var godt og skidt....og se perspektiverne for bibliotekernes digitale services. Og det har jeg så gjort. I sommerens løb har jeg også færdiggjort min bachelopgave som er en sammenlignende analyse af brugerens rolle på Litteratursiden.dk og LibraryThing.com.
23 ting kom altså som sendt fra himlen. Men jeg kunne bestemt ikke have undværet den teoretiske del, der introducerer til begreber som 'the perpetual beta', 'wisdom of the crowds', 'the long tail' etc. og hele baggrundshistorien om Tim O'Reillys forsøg på at definere web 2.0. Noget som var med til at give web 2.0 mening for mig.
Web 2.0 rummer en klar udfordring om at inddrage brugeren på bibliotekets hjemmesider til gavn for formidlingen og brugerens udvikling af informationskompetencer. Klart, at det ikke er alt fra web 2.0, der er lige godt til alle former for formidling på alle tidspunkter, så der skal vælges til og fra. Jacob Nielsen har også været ude og advare mod, at alle hjemmesider fra nu af udelukkende skulle fokusere på brugerdeltagelsen.
Udviklingsarbejdet på Litteratursiden, mener jeg, er styrket af at flere fra redaktionen har deltaget i 23ting. Nu har vi, udover den viden vi havde i forvejen, også en fælles ramme at tale ud fra. Pt. arbejder vi i øjeblikket på at udtænke nye funktionaliteter, der kan forbedre brugernes muligheder for at skabe og dele viden med hinanden. Udvekslingen af ideer foregår bl.a. ved hjælp af Googles dokument-dele program.
Privat har jeg taget en lang række af programmerne til mig som: del.icio.us (brugte jeg også før), google reader, flickr, LibraryThing (jeg vil altså ha' en t-shirt). Og så er det fedt med flere musikoplevelser online. Havde en ipod i forvejen og ved, hvor lækkert det er, når man er ude at rejse eller bare sidder i tog.
Jeg har især været glad for Google-reader, som jeg bruger hver dag til at holde sammen på mine nyhedsfeeds. (Jeg skal huske indimellem at gå ind på hjemmesiderne/blogsene og følge en evt. debat, der ligger i kølvandet af blogindlægget). Og YouTube er et kanon værktøj til at få visuelle informationer om hvad som helst, som jeg er overrasket over. Jeg er vild med at tagge og lave tagclouds, som jeg synes er helt uundværlige, når man først er blevet vænnet til. Wikier har ikke det været det store hit hos mig endnu, har ikke haft noget behov og det irriterer mig stadigvæk, at jeg ikke kunne få programmet ODEO til at fungere.
NB: Kan se på Brittas blog, at Erling har fundet et andet program, der kunne funke. Det krøver en undersøgelse.
Mødet med Second Life blev en stor oplevelse, især fordi jeg havde været derinde før og havde haft en halvlunken mavefornemmelse og ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle bruge det til. Det ved jeg stadigvæk ikke, men suset ved at dale ned i en ny verden, hvor jeg kunne flyve og tale med andre i talebobler. Det var en cool oplevelse.
Okay, indrømmet, det her er blevet alt for langt.torsdag den 16. august 2007
Højt af flyve
16.20 landede helt nøgen på Linden Labs Orientation Island
16.22 stod ligesom og fornemmede suset fra fødslen
16.22 mødte nogle piger fra Guatamala og singapore, der sagde Hi
16.27 sagde også selv HI - fandt kommunkationsværktøjet
16.30 fandt knappen med Fly
16.32 duknede på bunden af havet og mødte verdens ende i SL
Navn: Thomahawk Reifsneider
Mission: At finde tilbage til Orientation Island
lørdag den 11. august 2007
In Dublins fair city
mandag den 30. juli 2007
Glad igen - ovenpå
Det er uhyggelig nemt at lægge alle disse widgets ind på sin blog. Fantastisk. Ingen undskyldning længere for ikke at udfordre min musiksmag.
Lægger lige en radiostation mere med Lorena Mckennit.
Telefonverarsche
Hollandsk telefonsamtale fra OdeoStudio. Når man nu ikke selv kan indtale noget ##¤¤&%/&%#E"xxx*?6%
Håber ikke nogen kan forstå hollandsk - aner ikke hvad han siger den stakkels mand!
søndag den 29. juli 2007
Det er mig der står herude og banker på
søndag den 22. juli 2007
Mission not accomplished!
Nu tilbage til Touren, til Rasmussen, til VinoKourov, til Dennis Ritter og Rolf Sørensen, og de modbydelige bjerge i Pyrenæerne.
søndag den 15. juli 2007
Den syngende grønthandler
Den syngende grønthandler kom hver formiddag forbi i den lille by Cefalu på Sicilien i september 2005. Salget foregik ikke kun på gadeplan. Kvinderne firede f.eks. indkøbskurve fra altanen ned til den lille grøntsagsvogn (sikkert inkl. mønter), kurvene blev fyldt med frugt og grøntsager og derefter stille og roligt hejst op.
Siciliansk siesta-stemning
Kan du se fiskekutteren? Sker der andet? Næhhhh..
Ting 19,opgave 2: Efter 5-6 forsøg lykkedes det at uploade min egen video på Youtube. Videoen blev optaget på en rejse til Cefalu, Sicilien sommeren 2005, en eftermiddag, hvor alle andre sov. Nå, ja bortset fra en enkelt fiskekutter. Registreringen var nem,kunne bruge min Google konto selvfølgelig, fordi G ejer Y. Men min trådløse bærbare nægtede at samarbejde, den skulle have en mere stabil datatransporter, et godt gammeldags netkabel.
Ps: Jeg er ved at udvikle mig til "Det publicerende menneske"...
YouTube som politisk redskab
Der er en direkte og ucensureret kommunikation mellem borgere og politikere. Og den kommunikationsform vinder frem støttet af ejerne. YouTube ejes af Google, der også ejer CNN. Google opfordrer vælgerne i USA til at henvende sig direkte til kandidaterne med videoindslag, som vil blive bragt på et møde med de demokratiske kandidater, som CNN og YuoTube står for den 23.juli. Overraskende? Tja, helt ucensureret bliver det ikke. CNN vil se videoklippene igennem, før de godkendes til fremvisning.
Hillary Clinton bliver her fremstillet (af en anonym bruger) i bedste Big Brother stil som skræmmende slavepisker:
Mna na h Eireann
På YouTube kan man finde millioner af videoklip, bla. fra popstjerner. Sinead O'Connors sang om kvinderne fra Irland (Mna na h Eireann - på keltisk) er en af utallige smukke sange fra den engang så oprørske og skaldede sangerinde. "Nothing compares to you" blev hendes magahit, men det senere album "Faith and Courage" er nok det mest bevægende, som denne blogger har lyttet til. "Theology" er hendes seneste og nye album. Og ja, hun er ved at blive rimelig religiøs. Men jeg er stadigvæk stor fan.
Fantastiske YouTube. Jeg vil bruge det meget mere fremover. Brugte i øvrigt min lille søgemaskine til tjenesten på min igoogle forside. Hvor svært kan det være?
lørdag den 14. juli 2007
Midt i en Tour-tid
Billedet af de franske alper er fra Ariels Photostream på flickr
Jeg abonnerer i forvejen på en række både lyd og videopodcast. Bl.a. på radioprogrammerne "Harddisken", "Filmland" og "Mads & Monopolet" med programmet itunes. Jeg har tidligere abonneret på TV2 østjyllands nyheder, fordi min ipod kan vise video. Men gider ikke længere...
søndag den 8. juli 2007
Om at dele dokumenter
Wrtite Board var lidt anderledes end Googles onlineværktøj, mindede mest om en opslagstavle, hvor man kunne skrive korte beskeder til andre, der så kunne ændre i dem. Hmm...indkøbslister m.m.
Knap så wiki med pbwiki
Hvem nedlagde lørdagen?
torsdag den 5. juli 2007
Trafikken kan måles
Der findes rigtig mange gratis programmer på nettet, også services på en platform, så man ikke behøver hente noget program ned til sin computer. Spotplex.com er en af dem.
For at måle trafikken på min blog skal jeg hente en lille kode ind på min blog og vupti kan jeg se trafikken for indlæg og besøg. (samme procedure som med de små koder fra del.icio.us og på librarything). Har du også fået lyst til at måle trafikken?
Man gør følgende:
- gå ind på Spotplex.com
- klik på 'get your spotplex code for your blog'
- indtast data om blogtype og beskrivelse og emailadresse
- Klik på Submit og et vindue dukker op med en lille kode, som man skal kopiere.
- Nederst i vinduet er der en en knap: install your code på din blog, klik tilføj widget. (Den beder selvfølgelig om at man logger sig ind på bloggen, hvis man ikke allerede er det.)
Og vupti er den lille feature placeret øverst i menu sammen med 'om mig' osv. Inde i fanebladet layout kan man evt. flytte funktionen ned i bunden.
Nu kan man så holde øje med hvor mange der har besøgt ens side. Et diagram viser trafikken for i dag, den sidste uge, måned, 3 måneder, år. COOL. Nu skal jeg teste funktionaliteten og se om den lever op til mine forventninger.
Lov om lystlæsning
1. Læs hvad du har lyst til
2. Læs hvor du har lyst
3. Læs når du har lyst
4. Lær mens du læser
5. Grin mens du læser
6. Græd mens du læser
7. Del dine læseoplevelser
8. Læs bøger på PC, iPod og papir
9. Det er altid OK at læse
10. Du bestemmer om bogen er god - drop den dårlige
(Litteratursiden)
lørdag den 30. juni 2007
Hvem opfandt lørdagen II
Læs anmeldelsen på Mangospot.
fredag den 29. juni 2007
At være gruppe på messenger
I dag havde vi i redaktionen på Litteratursiden - Gitte, Marit og undertegnede - for første gang en gruppesamtale på Messenger. Sat i gang af hende Marit, den umådelige ....Og det er da et fint værktøj at kommunikere i. Det går så fort. Man skal selvfølgelig lige tænke på tiden, fordi det er så hyggeligt at smalltalke og give den gas!
Glæder mig til resten af redaktionen er koblet op.
lørdag den 23. juni 2007
Forandringswiki
Har nu redigeret i artiklen på den danske wikipedia om Litteratursiden, bla. ved at lave tilføjelser om udviklingen hen imod større brugerdeltagelse. Se de nyeste ændringer på artiklen Litteratursiden.dk på wikipedia. Klik f.eks. på fanebladet historik.
Nødråb: Nogen, der ved, hvordan man laver et link til læseklubben inde i teksten på wikipedia?
Jeg bliver ved med at oprette interne links til wikipedia, der vil have mig til at lave en ekstra artikel om læseklubben. Også selvom jeg klikker på den eksterne linkfunktion.
Hmm.. kan godt lade sig gøre! Men ikke foreneligt med artiklens øvrige link-etikette. Wikipedia er nok ikke interesseret i links inde i artiklen linker væk fra siden. Men vil gerne samle de eksterne links i bunden. Virker logisk.
Millioner af dollars fra DR
Godt nok er det fiktive millioner, der kun kan bruges til at købe et bestemt produkt for. Cykelryttere i verdens hårdeste cykelløb: Tour de France. Men er man (stadigvæk) cykelentusiast er det også godt nok.
DRs Tourmanager-spil er åbent. Vær med til at sætte hold for 50 millioner dollars i gratis startkapital og dyst med en række cykelentusiaster fra tour-start i London den 7.juli og frem til Paris den 29.juli.
Læs mere på DRs tour side og sæt dit eget hold.
Billedet er fra wjarettcs konto på flick.
torsdag den 21. juni 2007
Gensyn med Marlowe
Varg Veum er en vellykket pastiche (fint ord) på Chandlers berømte detektiv Philip Marlowe. Man kluklér af begejstring. Men engang var jeg fortvivlet. Jeg havde læst alt af Dashiell Hammet, alt af Chandler, forkastet de amerikanske forsøg på femikrimi, opdaget de nordiske og fandt så Dan Turells snurrige detektivromaner om den navnløse. Også han havde sine forbilleder. Og også dette fik en ende. Men NU er redningen kommet og han hedder GUNNAR STAALESEN.
For et halvt år siden var det Arne Dahl og Stieg Larsson, og de er der jo sådan set stadig....ikke at forglemme Ellroy!
Tornerose sov i hundrede år er simpelthen en klassiker. Læs anmeldelsen på Litteratursiden.
Jeg læste i øvrigt Camilla Läckbergs "Stenhuggeren" samtidig med "Tornerose...." og hvis man fik nok af parforholdsproblemer, bleskift og politisk korrekte politimænd, der holder ind til siden, når de skal tale i telefon af hensyn til trafikken- er det et en lise at læse en æstetsik og stilistisk nydelse, hvor den knap så korrekte Veum må skylle et par Akvavitter i halsen mens han reflekterer uhyre morsomt over de karakterer han støder ind i - i sin fiktive verden.
Fik jeg sagt noget om plottet? Nåh....
lørdag den 16. juni 2007
Lørdag - en fantastisk opfindelse
På bordet ligger en krimi af Gunnar Staalesen. Hvis den lidt ældre mandlige synsvinkel bliver for mærkelig er Camilla Lâckbergs nyeste femikrimi parat til at tage over. 'Aminas breve' af Jonas T. Bengtson og 'Champagnepigen' af Leonora Christina Skov vil også gerne ind og konkurrere om lørdagen...
torsdag den 14. juni 2007
Conference-Dinner Elevations
Det er mig, der står i grøn nederdel med en brun lædertaske over skulderen!
onsdag den 13. juni 2007
Redaktionen på Litteratursiden
tirsdag den 12. juni 2007
Saluti di Corleone
Dele oplevelser med flickr
flickr har visse dele-fordele, ligesom dele-biler og dele-børn.
Men nogle billeder vil jeg gerne dele og andre ikke. Flickr har så også en funktion, hvor man kan lade ens billeder være private....
Smart at man direkte kan sende billede og tekst fra programmet.
lørdag den 9. juni 2007
So ein Ding muss ich auch haben...
LibraryThing.com er et utrolig spændende site, som har mange sjove, skægge og skæve funktionaliteter. Og jeg er vild med at Tim Spalding laver formidling ovenpå bibliotekernes hårdtudarbejdede bibliografiske data og via samarbejde med Amazon.com.
Havde Litteratursiden.dk dog bare adgang til de samme nationalbiografiske data - eller kunne udnytte brugernes spor på siden. Vi skal stadigvæk være geniale i forhold til at skabe nye måder at formidle på., men det ville spare mange manuelle ressourcer og arbejdstimer. Og der er næsten ingen grænser for hvad det kunne bruges til...
En af de nye udviklingsideer, som Spalding er i gang med - nok mest til de amerikanske biblioteker - er at tilbyde brugernes tags til informationssøgningsbrug i katalogen. Hmm...vil nok tage lang tid før de ca. 100 danske medlemmer kan generere tags nok til bibliotek.dk.
PS: Nogen, der kender en måde til at få danske forsidebilleder ind på reolen?
torsdag den 7. juni 2007
1. Læringsrapport
Jeg er især glad for samspillet mellem den personlige Googleside og Googlereader. Det er en stor hjælp til den daglige research af nyheder. Jeg føler mig allerede mere klog, fordi jeg kan følge med. Eksempel: Esbens blog havde en nyhed, som jeg var nødt til at følge op på og kom på den måde ind i Esbens linkssamling på del.icio.us og fandt nyttige links.
Utrolig hyggeligt at deltage og være med sammen med resten af HB, modtage kommentarer og opdage at nogen vil være fan..og selv blive fan.
Ulemper:
Drukner i alle de spændende nyheder.. og gad vide hvad jeg går glip af ved kun at have medtaget nyheder (Google Reader) for f.eks. kultur og biblioteksverdenen?
tirsdag den 5. juni 2007
Lækre del.icio.us
Online med Messenger
Glæder mig til at bruge Messenger på arbejdet, hvor jeg forventer at det kan være et glimrende værktøj. Ikke mere face-to-face kommunikation? Kan redaktionsmøder foregå online? Instant messaging kan næppe afløse det kick. Men et godt supplement.
Onlinemusikbibliotek
Det er utroligt hvad disse web 2.0 tjenester kan tilbyde. Lala.com er et musikbibliotek på nettet, der kan afspille din egen musik. Tjenesten indekserer din musik fra din computer plus din musik i iTunes. Når du sidder ved en anden computer end din egen kan lala.com afspille din musik fra sine egne arkiver. Må have store servere stående, hvis man skal matche al verdens musik?
I bedste web 2.0 stil kan ens venner lytte til musikken, hvis de også har oprettet en profil på lala. Man bliver snart nødt til at have sit eget forbryderalbum til alle de profiler, man kaster rundt med ude på webben.
Gad vide om lala kan genkende den danske gruppe Catbird? Det skal prøves. Nogen, der gerne vil være ven?
Going personal med Google
RSS med omtanke
Overblikket kan nemt drukne i mængden af feeds. Men ideen er jo kanon og oplagt for os, der dagligt sidder og bladrer på nettet efter de seneste hotte nyheder om litteratur.
Har tidligere abonneret på Feedreader, der havde en irriterende mani med at poppe op med sine beskeder nederst i browserens højre hjørne. Konstant. Den døde.
lørdag den 2. juni 2007
Smagsoplevelser står i kø
Åh, stik mig et sæsonkort til.. Læs anmeldelsen på mangospot.com (site, hvor århusianerne anmelder Århus).
Få en guidet tur gennem Århus bedst indrettede café.