lørdag den 19. januar 2008

Tæt på en alien


Vi er nogle, der ikke har drømt om andet i årevis. Hemmeligt naturligvis. Men denne dag skulle det lykkedes at komme i kontakt med både det indre og det ydre rum. På én og samme tid.

På den japanske kunstner Mariko Moris udstilling på ARoS var det muligt at komme helt tæt på en af de små blå rumvæsener, som fik lys i øjnene og hjertebanken, når man lagde sig på knæ og gav den en krammer.

Udstillingen 'Oneness' er magisk og kan manipulere med dit indre væsen på den absolut mest charmerende måde. Du kan lige nå det, den lukker ned den 27.januar.

Kilde: Billedet er fra
hobbelink
.

2 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Nej hvor spændende.....mcklemens i kunstens tjeneste.....dejligt med lidt formidling fra Aros...har desværre ikke været ude og se den....men tror helt sikkert den vil tiltale mig.....kan du huske en bog vi engang læste....der var en maskine, der kunne stryge dig over håret....og sige: "Du er go´nok!"...minder mig lidt om den......er sikker på børnene på mit arbejde ville synes om disse alienvæsener, tror du ikke ?

Mckunstfreak....

Mcklemens sagde ...

Og ja, Udstillingen kunne godt minde i tankegang om 'du er god nok' -maskinen i den bog vi læste som helt unge.

Jeg har hørt, at børnene er helt vilde med de små blå aliens. Hvis man krammer samtlige seks aliens på samme tid vil deres hjerter begynde at lyse rødt. Det er det børnene er vilde med. Men vi andre er også imponeret og berørt.